It has become a workout rather than a ”work-in.”

Jag prenumererar på många e-brev som skriver om hälsa ur olika aspekter, väldigt inspirerande. Idag läste jag om yoga, författat av en kvinna med lång erfarenhet. Hon beskriver några saker som hon tycker har spårat ur med dagens yoga. Det får stå för hennes upplevelse, men om det är som hon skriver (se nedan, ordagrant) så förstår jag vad hon menar. För yoga är just den inre resan och utvecklingen. Kundaliniyoga rockar!

”I respect a strong class, but still appreciate the inward journey that initially drew me to yoga. When the focus of a class is endless forearm plank, multiple “chaturanga” push-ups, and intense ab work, all done to very loud music, it just doesn’t feel like yoga anymore. The focus of moving inward, away from egos, seems lost when yoga becomes a flowing body building class.”

The mind

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *