Semester

Yogan tar semester och är tillbaka 24 augusti. När jag lagt alla bitarna i höstens yogapussel lägger jag ut schemat under ”Kalender”. Varmt välkommen att höra av dig om du undrar över nåt, vill anmäla dig eller har nåt annat på hjärtat.

Härligt uttryck – ha nåt på hjärtat. Vi använder dagligen uttryck och reflekterar inte över vad de egentligen betyder, hur de kommer sig. När vi yogar blir vi mer uppmärksamma och förstår bättre hur allt hänger ihop. Vi hittar oss själva och vad vi står för.

Gör det bästa av varje sommardag – acceptera den oavsett hur den ser ut, sol eller regn, stilla eller blåsig, het eller sval. Varje dag har nåt speciellt och kan bli en av de bästa du hittills upplevt – det avgör du.

Best to come

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *