Hänt i höst

Jag gillar hösten, den här är inget undantag. Visst, det är högt tempo på jobbet och mycket händer även privat och ibland är jag riktigt trött. Men det är också mycket härligt som händer.

IMG_0741Jag reser mycket, ibland får jag till en combo med familj. Här med Daniel och Alexandra på Josbaren i Visby efter personalmöte. Kvalitetstid med utflyttade barn!

IMG_0765Kurs i oktober. Känns urlängesen redan och jag funderar på var jag ska hålla till med träning och spelning när jag köpt en. Längtar efter vibbarna!

Don´t give up

 

Yoga förstås, annat går inte. Håller mig på rätt kurs no matter what. Tuffare nu än tidigare – I love it

IMG_0775God mat, här på Bryggargatan på mammas 75-årsdag. Lättare att fånga maten på bild än födelsedagsbarnet 🙂

IMG_0779Kreativa stunder blev ett par armband fodrade med pappas slips. Kan inte låta bli att undra vad han skulle tycka om att jag har dem, men jag tror att han hade tyckt om att vara så nära.

IMG_0731Senaste exporten till Stockholm – Daniel. Tråkigt att det är så långt att hälsa på men underbart när det sker. Och fint att ha sina utflyttade så nära att de har varandra. 2 st hemma än så nu är vi bara 4. När de vill vara med på bild får de också vara med på webben

IMG_0749Min vackra flicka på Bali en hel månad. Snart kommer hon till Sverige – tänker krama henne länge

Christmas Clipart

Fick sån lust att julpynta i helgen. Men det kan man ju inte, inte redan! Men kanske lite adventsljus och stjärnor… Eller?

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *