Kallt men med värme i januari

Tycker du om vinter och kyla? Jag har alltid tyckt att senhöst och vinter är månader som jag skulle välja bort, men så kom jag på att så mycket av tiden försvinner till mörker om jag fortsätter att gömma mig. Så nu provar jag en ny taktik 🙂

Varje dag innehåller något att vara tacksam för. Det finns, gäller bara att se det.
Jag är tacksam för varje ny dag och önskar MÅNGA fler
Jag är tacksam för min familj
Jag är tacksam för mina vitaminer som håller mig pigg och migränfri
Jag är tacksam för mina vänner och alla nya som jag lär känna
Jag är tacksam för ljuset som blir fler minuter för varje dag nu
Jag är tacksam för min bil som kallstartade i -29 igår kväll
Jag är tacksam för mitt arbete som ger mig utveckling

Solen lyser genom mitt smutsiga vardagsrumsfönster

Började min dag med att ligga kvar och dra mig en stund innan jag hoppade upp och möttes av solen som glödde in genom mitt vardagsrumsfönster. Satte en ansiktsmask och masserade med sköna oljor efter, vitamindrinken innan frukost och en kort meditation, tittade igenom mina dokument från helgens workshop. Gym och promenad med fika med väninna och ett nytt avsnitt Outlander ikväll. En härlig söndag! Behöver klämma in en stunds förberedelse för morgondagens arbetsmöte också, det går.

Modigt att visa mitt osminkade ansikte täckt i kaffesump och kokosfett? Mjuk och skön och masserad med eteriska oljor efteråt

På fredag satte jag mig i bilen efter arbetsdagens slut och körde en dryg timme till en kul träff med andra hälsoinspiratörer. Vi jobbade, skrattade, mediterade och jobbade i en skön mix. Så kul att träffa människor med samma intressen, tillsammans är ett nyckelord för 2019.

Tända ljus, god mat, fantastiska människor

När jag startade upp webbadmin hade jag en ny uppdatering som väntade. Den gav ett helt nytt redigeringsverktyg och det blev annorlunda med bilderna men jag lär mig eftersom. Något nytt varje dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *