Ooops, tiden går fort

Gosh, så snabbt tiden går! Inser att jag inte bloggat på länge. Förberedelser för julen tog tid, länge sen jag bakade och förberedde mat och jag har nog legat av mig en del för det tog en massa tid. Mysigt iaf, och lite sentimentalt. Sen firade vi jul tillsammans, åkte på utflykt till spa, lekte julklappsleken och åt en massa mat. Nästan en vanlig jul och jag gillar verkligen att ha barnen hos mig, trångt och hjärtligt.

Nyåret var lugnt och trevligt, en stukad fot gjorde att jag landade i soffan framför TVs nyårsfirande. Nyårslöftet är lite hemligt förstås, hoppas på ett fabulous year 🙂

Hunnit med att jobba några vardagar, men fr o m imorrn börjar blåveckorna. Många resor coming up, flera resor till Stockholm bl a. Det kommer att bli intensivt, och mellan varven har jag mina scobys att ta hand om. Om en vecka är det dax, och då har de växt till ca 30 st!

Lite migränkänning i helgen, men det verkar som att mina vitaminshotar stoppade utbrottet den här gången också. Fattar inte vad jag skulle göra utan dem, det skulle inte gå.
IMG_8396

I helgen har jag laddat batterierna, lagat god mat och testade mitt nyinköpta second-hand-våffeljärn. Grymt gott med bovetevåfflor, blåbärsglass och avocado. Hunnit på gymmet och jobbat en stund – älskar verkligen möjligheten att delta på möten på nätet. Massor med inspiration och jag hoppas att 2019 ska bli ett magiskt år!

IMG_8383

IMG_8397

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *