Februari börjar förkylt

Övergången till februari inleds med 2 dagar mestadels under täcket med alvodon och zomig nasal i högsta hugg. Länge sen jag låg med feber och ont i halsen, inget som jag saknat och hoppas att jag gjort bort det för ett tag nu. Jag hade massor med planer för helgen, men fick ställa om till vila. En passande helg att vara sjuk, om nu absolut måste, riktigt busväder drog in under söndagen så det var ändå rätt skönt att lalla på inomhus.

Snöoväder idag
Så här fint lyste solen när jag körde hem från Gällivare i fredags
I Gällivare är det magiskt vackert den här årstiden, kallt men vackert

Jag har varit nästan 14 dagar på resande fot, bara hem och vänt och packat om väskan. Uppsala, Stockholm, Gällivare – det är många mil! Flyg, bil och buss – tåget inställt pga kylan. Känner av förflyttningarna, det blir lite rörigt i huvudet och ibland måste jag fundera när väckaren ringer var jag är 🙂

Tjusigt uppifrån perspektiv, jag gillar att flyga (utsläppen till trots..)

Eftersom jag varit borta så mycket var jag grymt laddad för helgen och hemmafix, började fredag kväll med tvätt, vattna blommor (som hunnit bli riktigt torra!) Min fina julstjärna som skjutit nya blad hade helt vissnat ner, kvar är bara pinnar och några tappra blad. Köpte fina, vita tulpaner som tröst.

Vita tulpaner, vårlikt i vinterstormen. Lite uppiggande ändå

Lördag och söndag fick jag ihop lite köksbestyr mellan vilotimmarna. Huvudvärken var sanslös och jag hade ingen aptit. Mutade mig med fika på min frukostbricka men det gick tungt. Det hör inte till det vanligaste att jag inte vill äta, det är oftast min starkaste gren, men nu så mådde jag mest illa. Boostade mig med alla huskurer jag kom på och kanske har det hjälpt lite. Kommer att jobba hemifrån imorrn, för benen är inte stadiga nog och huvudvärken är kvar, sen får vi se.

Fick tillfälle att inviga min frukostbricka och ladda den med vitaminer och mineraler, kombucha, blått te, lime, ingefära, knäckebröd med hummus och groddar samt raw hallontårta. I vanliga fall bland det godaste jag vet!

Om en liten stund deltar jag i andningsworkshop on line – det ska bli skönt! Du kan läsa mer och delta du också, klicka här https://facebook.com/MedvetenAndning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *