Oj, det var länge sen. Och lite nytt

Alla Hjärtans Dag dedikerar jag till mina barn. Det känns som att det var alldeles nyss som jag gick hemma och andades och räknade tid mellan sammandragningar, men när jag tittar på bilder av oss ser jag att det har gått några år. Glad för minnen, hoppas kunna behålla dem riktigt länge!

Barnen – älskar er

Veckan har innehållit tillbakablickar. Barnen, så underbara och så mycket de har fått utstå. Familjen är död, länge leve familjen. Jag har varit på klassisk afterwork, det var länge sen! Trevligt, javisst men jag känner mig otränad 🙂

Skellefte-luft på burk sprang vi på innan AW. Häftigt! Inte direkt ny burk, undrar hur luften hållit sig 🙂

Ett annat minne som var riktigt länge sen är yrkesutbildning som jag gick 1980-1981. Tillbaka i Umeå för reunion med glada klasskamrater sen förr, utbyte av vad som hänt i livet sen vi skildes åt. Ovetandes om hur vi gått vidare med våra liv har vi ändå utvecklat gemensamma intressen, det är rätt häftigt! Vi bestämmer att vi ska hålla kontakten och ses oftare de närmaste 37 åren 🙂

Marknadsföring á la 1981, vi skrattar gott och undrar lite hur det kom sig att vi sökte oss till utbildningen 🙂
Fika på Mekka i Umeå, där var vi stammisar
Vegetariskt på Hörnet på Renmarkstorget i Umeå, rekommenderas
Vi fick var sin goodiebag av våra fina klasskamrater <3 Känner ni igen filmstjärnan på bilden? Som sagt, 37 år sedan ……..
Gråmulet och kallblåst i Umeå men vi log och pratade hela dagen. Vilka fantastiska kvinnor!

Fyllde nya flaskor Kombucha i mitten av veckan, riktiga favoriter bryggda på vitt te och oolongte (var för sig). Så goda att jag gjorde den nya omgången likadan. Jag har så många flaskor, sörplar och dricker och delar gärna med mig!

Kombucha á la Smashing Guru 🙂 Grönt te, vitt te, oolongte, blått te, smaksatt med hallon, blåbär, äpple, gulbetor – you name it. Hunnit med så många varianter sen jag började brygga i mitten av november ifjol. Det är grymt kul att laborera och ännu roligare att inspirera. Hör av dig om du vill komma igång, jag hjälper till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *