Viruset som lamslog världen

Överrumplade av Corona har världen lamslagits. Länder stänger gränser, anställda i företag jobbar hemifrån, aktiviteter och affärer ställs in och börsen rasar.

Helt ofrivilligt får vi en chans att stanna hemma och låta klimatet återhämta sig. Visst är det många som kommer att drabbas, arbetslöshet och konkurser kan följa. Men i klimatförstöringens fotspår ger vi också världen en chans. Förhoppningsvis är det inte för sent.

Immunförsvar blir en het fråga för att hålla sig så frisk som möjligt. Näring är en av lösningarna till ett starkt immunförsvar. Näring och antioxidanter finns i frukt, grönsaker och bär. Har du funderat på hur mycket grönsaker du äter på en dag?

Livsmedelsverket rekommenderar 500 g dagligen, WHO rekommenderar 1,5 kg varje dag. Hur många timmars hackande i köket kan det bli tro? Gör det enkelt, köp påsar med torkade frukter, grönsaker och bär motsvarande 1,5 kg och drick ett glas vitaminer på morgonen och ett glas mineraler på kvällen – då är du i hamn!

Jag vet hur du sparar tid och pengar genom att köpa färdigförpackat, maila mig på anitaifrig@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *