Om Anita

Jag brinner för att alla ska må så bra som det bara går och älskar att arbeta med hälsa! Därför har jag under många år utbildat mig och jobbar på olika sätt med hälsa. Det finns många vägar och jag kan hjälpa till så att du hittar den som är rätt för dig. Jag har 14 års erfarenhet av yoga & meditation och jag har efter yogautbildningen kompletterat med kunskaper i medveten andning och coachning. Jag tror på att det finns en mening med allt som finns och allt vad vi gör, och för att förstå det har jag också utbildat mig i numerologi. På senaste tiden har jag fattat hur viktigt näring och kost är och gjort en stor livsstilsförändring som ger mig bättre hälsa och som kan göra samma för dig.

Vid sidan av mitt arbete med hälsa jobbar jag som chef i en organisation. Mina kunskaper om hälsa hjälper mig varje dag att hålla mig på banan i ett innehållsrikt liv med stundtals högt tempo. Jag vill dela med mig av min erfarenhet så att du kan välja hur du vill göra för att du ska orka allt som du vill.

Jag bor i Skellefteå, har 4 vuxna barn och älskar att vara ute i naturen och att lära mig nya saker. Min erfarenhet av hur det är att vara mitt i livet med familj, karriär och egen utveckling som alltihop sker samtidigt gör att jag har lätt för att sätta mig in i situationer. Maila mig så svarar jag så snart jag kan, e-post anitaifrig@gmail.com

bild 2Never born, will never die. Only visiting this planet urging to have a good time