Medveten andning

Slipp krämpor genom att andas bättre! Att andningsträna är enkelt och tar ingen extra tid. Du använder en relaxator och börjar träna några minuter varje dag. Efterhand bygger du på till 15 minuter 2 gånger per dag eller mer om du vill.

Några av effekterna du får genom att andas effektivare:

* du känner lugn och ro i kroppen och i huvudet
* sömnen förbättras och du känner dig mer utsövd när du vaknar
* ditt blodtryck balanseras
* hormonerna stabiliseras

Eftersom alla reagerar olika kommer det att ta olika lång tid att märka resultat, plus att hur ofta du tränar har stor betydelse för resultatet.

Kom igång och andningsträna nu
Skicka ett mail till mig så bokar vi en tid via telefonsamtal eller via Skype. Du tränar hemma i 28 dagar och följer ditt träningsprogram. Jag coachar dig under tiden och svarar på dina frågor.

När 28 dagar gått utvärderar du vilka förbättringar du märker av och bestämmer dig för om du vill fortsätta träna. Det är lika enkelt att fortsätta träna som det var att komma igång.

Det här behöver du för att komma igång

När du beställer ett 28-dagars träningsprogram köper du ett paket som innehåller boken ”Medveten andning”, uppföljningshäfte ”28-dagars medveten andningsträning”, en andningstränare ”Relaxator” och ”Sleep Tape” samt 1 timmes introduktion för 650 kr (porto tillkommer om paketet ska skickas). Du kan ställa frågor om dina förändringar under de 28 dagarna.

medveten-andning_liten_bokrelaxator-andningstranare_litensleep-tape_liten28-dagars-medveten-andningstraning_liten

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *